Boka flyg till: Akureyri

Flyg

Trip type:
Avgång och ankomst
Expense account
Resenärer:
Klass:
Visa flyg:
???icelandair.amadeus.search.expenses.legend???
Direktflyg till Akureyri via Keflavík International Airport.

Besök Akureyri på Island med direktflyg via Keflavik Airport

I sommar erbjuder Icelandair direktflyg till Akureyri Airport via Keflavík International Airport, vilket gör det enkelt att resa till Islands "norra huvudstad" från många av Icelandairs europeiska och nordamerikanska destinationer. Med denna förbindelse slipper man att ta sig till Reykjavik inrikesflygplatsen, vilket sparar både tid och pengar.

Dessa flighter går en gång i veckan från 19 Juni - 7 Augusti, med avgång från Keflavík flygplats.

Flygtiderna är anpassade för att erbjuda snabba förbindelser med många av Icelandair internationella flygningar till och från Nordamerika (Boston, New York, Orlando, Seattle, Washington och Halifax) och Europa (Amsterdam, Bryssel, Köpenhamn, Frankfurt, London, Oslo och Stockholm) .

Flyget går bara att boka som en del av en internationell flygning till och från Island med Icelandair.

Akureyri - Islands "norra huvudstad"

Akureyri är Islands näst största tätort efter huvudstaden Reykjavik, med en befolkning på cirka 17.500. En naturligt vacker stad, som ligger på en av de längsta fjordarna i landet och har ett milt klimat med sommartemperaturer på upp till 25 ° C.

Så vad erbjuder Akureyri? En en perfekt blandning av kultur, natur och äventyr. Du kan strosa bland pittoreska butiker och kaféer och ändå hinna med fiske, vandring eller skidåkning samma dag. Du kan koppla av i en av de lokala geotermiska poolerna och spela en golfrunda under midnattssolen. På kvällen väljer man en av de många restaurangerna som specialiserar sig på fisk och skaldjur, isländskt lamm och andra lokala delikatesser.

Dessutom utgör Akureyri en perfekt bas för att utforska många av Islands mest kända platser. Det lättillgängliga Myvatn-området är en av Islands vackraste sjöar och geologiska underverk. I närheten finns också Jökulsár-gljúfur nationalpark och byn Husavik, känd för valskådningsturer. Från Akureyri kan du också ta en kort flygning eller färjan till Grímsey Island och "kliva" över polcirkeln!

Unique Iceland North