Boka flyg till: Boston

Flyg

Trip type:
Avgång och ankomst
Expense account
Resenärer:
Klass:
Visa flyg:
???icelandair.amadeus.search.expenses.legend???
Med en livfull musikscen, historiska platser, livliga shoppingkvarter och några av världens finaste universitet är Boston en stad med mycket att utforska.

En resa till Boston, den blomstrande hamnstaden i Massachusetts, tar dig till ett av USA:s mest enastående och populära resmål.

Boston - unik och populär

"Unik och populär" är en underdrift. Boston, en stad med stor betydelse i amerikansk historia men "europeisk i själen", är en plats människor lätt förälskar sig i. Resor till Boston kan och bör göras när som helst under året. Det är varmt på sommaren och trots att det är kallt på vintern, är platsen så levande att du inte märker det. Medan vissa städer/resmål tenderar att fokusera på en sak, är Boston en sällsynt pärla där alla kan hitta något av intresse. Vare sig det gäller musik (av alla dess slag), teater, sport, shopping eller fina restauranger, så har Boston allt.

I denna korta presentation är det omöjligt att nämna allt av intresse i Boston, men här är några saker: Charles Street nära Beacon Hill. Gatan är känd för sina antikaffärer. Baseball-fantast? En billig resa till Boston ger dig möjlighet att uppleva baseballens liv och själ då Boston är hemvist för det berömda laget Boston Red Sox. Till sist: huvustaden i Massachusetts har ett vackert böljande skogslandskap där det finns guidade turer, hel- eller halvdagar. Du får se platser som Salem, Cape Cod och Martha's Vineyard. I Boston finns även Harvard-universitetet i Cambridge norr om Charles River.

Bra att veta

  • Flyg till Boston med Icelandair anländer till Logans internationella flygplats, endast 6 km nordost om Bostons stadskärna.
  • Tunnelbanor går mellan flygplatsen och centrum (blå linje) och det finns även bussar och taxibilar.
  • All rental car companies are located in the new Rental Car Center at Boston Logan International Airport. Take the Rental Car Center Shuttle from the baggage claim arrivals level in all terminals to the Rental Car Center.
  • Hungrig? Fråga efter No.9Park, en av Bostons bästa gourmetrestauranger, Craigi St.Bistro med franskt tema, Kashmir, förstklassig indisk, Hungry 1, fransk och romantisk, Tapeo, suverän för tapas, The Saint, en av Bostons mest populära, Via Matta för italienskt och Great Bay för lyxiga fisk- och skaldjursrätter. Ett särskilt bra lunchställe är Armani Café.
  • Vill du shoppa? Fråga efter Newbury Street, Gap och Banana Republic på South Market, Basement på Washington Street, Cambridge Galeria, utanför Bostons centrum, Prudential Center, Louise Boston för manskläder och Washington Street för olika slags butiker, bland andra Macy's och Filens.