Boka flyg till: Boston

Flyg

Trip type:
Avgång och ankomst
Expense account
Resenärer:
Klass:
Visa flyg:
???icelandair.amadeus.search.expenses.legend???
Gå vilse i USA:s mest intellektuella stad med våra flygresor till Boston. En stad där revolutionen har härskat, förändringar ständigt sker och där innovationen fortsätter styrka Bostons karaktär.

Boston Guide

Konsten har blomstrat i Boston sedan 1800-talet då den intellektuella eliten påbörjade sin förtjusning inom konst och klassisk musik, och fortsatte att etablera konstens rikedom i form av museer, bibliotek och symfoniorkestrar.

Upptäckt Boston: Kultur och historia, eller varför inte en Baseboll match?

Ett självklart måste i Boston är att besöka Boston Public Library och Harvard University. Biblioteket härstammar från 1800-talet och är känt för sin magnifika fasad och den konstnärliga inredningen, med inspiration från den italienska renässansen. Njut av en guidad tur genom fantastiskt artisteri och sagolika skatter. Harvard University, USA:s äldsta och mest prestigefyllda universitet, kommer göra dig allt annat än besviken. I de vackra byggnaderna från 1600-talet med mottot om ”sanning”, kan du lära dig om historien bakom åtta presidenter och ett dussintal Nobelpristagare, samtidigt som du får tillfälle att njuta av den högklassiga arkitekturen.

Än idag kan man som besökare i Boston vandra kullerstensgatorna fram och andas in historian från en av USA:s äldsta städer. Här väntar en mängd sevärdheter på att bli upptäckta, vi rekommenderar The Freedom Trail som leder dig till historiska platser som på nytt väcker liv i den Amerikanska Revolutionen. The Freedom Trail tar dig igenom en samling betydelsefulla museer, kyrkor, byggnader, parker, begravda grunder och historiska markörer.

Är du en sportfanatiker? Då har du kommit rätt - Boston är en stad med sann sportanda. Upplev baseboll med Boston Red Sox, amerikansk fotboll med Patriots som har tagit hem fyra VM, eller basket med det ständigt vinnande laget The Celtics. Missa inte det framgångsrika ishockeylaget the Bruins, eller varför inte själv delta i det världskända Boston Marathon?

Mat i Boston: Fisk- och skaldjursrätter i Neptune Oyster eller asiatisk mat i China Town

I Boston hittar du förmodligen nationens godaste fisk- och skaldjursrätter. Staden är specialist på torsk, hummer, ostron och gräddiga fisksoppor. Neptune Oyster serverar lyxiga skaldjursrätter och i området Seaport District erbjuds en spektakulär utsikt över hamnen. Missa inte heller stadens utsökta asiatiska rätter i China Town.

Shopping i Boston: Exklusivt eller hippt

Boston är ett shoppingparadis för den som är ute efter något originellt. På Newbury Street finns tjusiga butiker för de som är på jakt efter exklusiva varor. Downtown Crossing är en promenadvänlig gata med historiska sevärdheter och souvenirbutiker, något för den som vill ta med ett minne hem.

Hotell i Downtown Boston eller studio i Waterfront?

Med vår sökfunktion kan du enkelt söka igenom våra 143 olika boenden i Boston. Vi erbjuder allt från billiga vandrarhem till hotell av hög kvalitet. Vi kan varmt rekommendera det mysiga området Downtown där du har nära till The Boston Opera House och The Public Garden, som dessutom är perfekt för trevliga joggingturer och promenader. Är du istället ute efter trendiga kaféer och uteställen, är South End och South Boston perfekta ställen att hänga i. Varför inte kolla upp AirBnB i Boston? Där kan du smidigt hyra en lägenhet eller rum och vem vet, chansen är stor att hyresvärden har lokala besökstips till sina gäster. Från South End, till Fenway, till BeaconHill - välj ett område som passar dig och dina intressen och vi lovar att du kommer stortrivas.

Transport i Boston: Hur tar man sig runt i Boston?

Våra flyg till Boston anländer till Logans Internationella flygplats som ligger 6 kilometer nordöst om Bostons stadskärna. Från flygplatsen finns bussar, taxibilar och tunnelbanor (ta den blå linjen) som tar dig in till innerstaden. Rental Car Center är ännu ett alternativ där du smidigt kan hyra bilar. Vid bagageupphämtningen finns anslutningsbussar som enkelt transporterar dig dit och väl på plats finns en mängd valmöjligheter av biluthyrning som passar just dig.

När du väl är inne i Boston är det enkelt att ta sig runt. Staden är trots allt utnämnd till Amerikas tredje mest promenadvänliga stad, men i behov av transport erbjuds buss- och tågförbindelser som tillåter dig att nyttja tiden väl för få ut så mycket som möjligt av din vistelse. Våra sökfunktioner hjälper dig att finna de bästa priserna och erbjudanden för ditt resedatum och din budget. Nya erbjudanden läggs upp varje dag, så missa inte hur du bäst och enklast kan boka din resa till Boston!