Boka flyg till: Minneapolis

Flyg

Trip type:
Avgång och ankomst
Expense account
Resenärer:
Klass:
Visa flyg:
???icelandair.amadeus.search.expenses.legend???
Blomstrande teatrar, storslagna gallerior, utmärkta restauranger och hänförande natur. Minneapolis och närliggande St. Paul erbjuder allt detta och mer.

Minneapolis har kallats "den vänligaste staden i USA". Varför inte ta ett flyg till Minneapolis och se själv?

Minneapolis - en unik blandning av gammalt och nytt

Minneapolis har helt enkelt allt. Våra erbjudanden med billiga flyg till Minneapolis gör det till ett mycket attraktivt resmål för en familjesemester. The Mall of America, det största utbudet av affärer under samma tak i USA ligger i Minneapolis. Utöver detta har staden ännu mer att erbjuda. Underbara restauranger, museum utan motstycke och en musikscen som har förbluffat lyssnare i årtionden. Dessutom finns bland det bästa fisket och de bästa vandringslederna i världen inom bekvämt bilavstånd. Minneapolis är det bästa av båda världar.

Minneapolis kombinerar gammalt och nytt på ett unikt sätt. På ena sidan av Mississippi-floden ligger Minneapolis, modern och brusande. På andra sidan, St. Paul, en kvarleva från äldre tider, fylld med gamla byggnader och intressant arkitektur där den mest kända är St. Pauls Cathedral. Lägg därtill första klassens restauranger, såsom Manny's och Rainforest Café, en mängd idrotts- och kulturevenemang, ett zoo i världsklass och inte mindre än 170 parker och trädgårdar, och du har allt som behövs för en oförglömlig familjesemester.

Bra att veta

  • Ditt flyg till Minneapolis med Icelandair anländer till Minneapolis/St. Pauls internationella flygplats, en av USA:s bästa, endast 15 minuters bilväg från Minneapolis och St. Pauls stadskärnor.
  • De flesta hotell i närheten av flygplatsen erbjuder körning till och från flygplatsen, några gratis, andra mot en mindre avgift. Dessutom finns förstås taxi och buss.
  • Hungrig? Fråga efter The News Room, The Sky Room, The Oceanaire Seafood Room och Manny's i Nicollet Mall, samt Rainforest Café och Kokomo's Island Café i Mall of America.
  • Vill du shoppa? Prova Mall of America i Bloomington, Southcenter och Southdale, Nicollet Mall och Cabelas.