Boka flyg till: Minneapolis

Flyg

Trip type:
Avgång och ankomst
Expense account
Resenärer:
Klass:
Visa flyg:
???icelandair.amadeus.search.expenses.legend???
Blomstrande teatrar, storslagna gallerior, utmärkta restauranger och hänförande natur. Minneapolis och närliggande St. Paul erbjuder allt detta och mer.

Minneapolis har kallats "den vänligaste staden i USA". Varför inte ta ett flyg till Minneapolis och se själv?

Minneapolis - en unik blandning av gammalt och nytt

Minneapolis har helt enkelt allt. Våra erbjudanden med billiga flyg till Minneapolis gör det till ett mycket attraktivt resmål för en familjesemester. The Mall of America, det största utbudet av affärer under samma tak i USA ligger i Minneapolis. Utöver detta har staden ännu mer att erbjuda. Underbara restauranger, museum utan motstycke och en musikscen som har förbluffat lyssnare i årtionden. Dessutom finns bland det bästa fisket och de bästa vandringslederna i världen inom bekvämt bilavstånd. Minneapolis är det bästa av båda världar.

Minneapolis kombinerar gammalt och nytt på ett unikt sätt. På ena sidan av Mississippi-floden ligger Minneapolis, modern och brusande. På andra sidan, St. Paul, en kvarleva från äldre tider, fylld med gamla byggnader och intressant arkitektur där den mest kända är St. Pauls Cathedral. Lägg därtill första klassens restauranger, såsom Manny's och Rainforest Café, en mängd idrotts- och kulturevenemang, ett zoo i världsklass och inte mindre än 170 parker och trädgårdar, och du har allt som behövs för en oförglömlig familjesemester.

Bloomington

Staden Bloomington ligger vackert belägen vid floden Minnesota och har mycket att erbjuda resenärer. Den är inte bara hem för det världsberömda shoppingcentret Mall of America®, utan staden inrymmer även fantastiska Minnesota Valley National Wildlife Refuge, Water Park of America, ett omfattande system av vandrings- och cykelleder och mycket mer. Besökare kan också utnyttja Bloomingtons många resebekvämligheter, inklusive dess centrala läge och närhet till flygplatsen. Dessutom erbjuder Bloomington gratis parkering, gratis hotelltransfer till flygplatsen och Mall of America samt Hiawatha snabbspårvägslinje, som löper från Mall of America till Minneapolis-St. Paul International Airport och centrala Minneapolis.

Bloomingtons främsta attraktion är utan konkurrens Mall of America, det största köpcentret i USA som välkomnar över 40 miljoner besökare årligen. Detta shoppingmecka har 230.000 kvadratmeter butiksyta, över 500 butiker och otaliga underhållningsalternativ som omfattar allt från nattklubbar och nöjesparken Nickelodeon Universe® till en biograf med 14 biosalar.

En annan populär Bloomington-destination är Minnesota Valley National Wildlife Refuge, som spänner över 5 600 hektar, med milslånga vandrings- och cykelleder, förstklassiga möjligheter till fågelskådning och ett omfattande besökscenter.

Med alla dessa fantastiska attraktioner, fina restauranger och lättillgängliga läge är det lätt att se varför Bloomington har fler hotell än Minneapolis och St Paul tillsammans - över 40 totalt. Hotellen erbjuder alltifrån lyx till ekonomi för att passa både familjer, turistgrupper och affärsresenärer.

Bra att veta

  • Ditt flyg till Minneapolis med Icelandair anländer till Minneapolis/St. Pauls internationella flygplats, en av USA:s bästa, endast 15 minuters bilväg från Minneapolis och St. Pauls stadskärnor.
  • De flesta hotell i närheten av flygplatsen erbjuder körning till och från flygplatsen, några gratis, andra mot en mindre avgift. Dessutom finns förstås taxi och buss.
  • Hungrig? Fråga efter The News Room, The Sky Room, The Oceanaire Seafood Room och Manny's i Nicollet Mall, samt Rainforest Café och Kokomo's Island Café i Mall of America.
  • Vill du shoppa? Prova Mall of America i Bloomington, Southcenter och Southdale, Nicollet Mall och Cabelas.