Boka flyg till: Philadelphia

Flyg

Trip type:
Avgång och ankomst
Expense account
Resenärer:
Klass:
Visa flyg:
???icelandair.amadeus.search.expenses.legend???
Philadelphia är den största staden i delstaten Pennsylvania och dessutom historiskt betydelsefull. Som den femte största staden i USA har denna östkustens metropolis mycket att erbjuda den moderna resenären. Icelandair erbjuder flyg till Philadelphia fyra gånger i veckan från maj till september.

Historiska Philadelphia

Philadelphia har spelat en betydande roll i den amerikanska historien, och både självständighetsförklaringen och den amerikanska konstitutionen undertecknades i "Philly", som staden ofta kallas. Om du gillar historia, eller går igång på viktiga dokument, bör du ta med dig din peruk och resa till Philadelphia! Från Liberty Bell, som ringde in självständigheten, till Valley Forge National Historical Park. Allt detta ger dig en bättre uppfattning om hur Amerika kom till.

Sevärdheter i Philadelphia

Omman bortser från historien en stund så bjuder Philadelphia även på många olika sevärdheter. Ta in Reading Terminal Market som anses vara Amerikas äldsta marknad för allt lokalt, hantverksmässigt och uppfinningsrikt. Gör ett besök till Franklin Institute, ett vetenskapsmuseum i världsklass med interaktiva utställningar, ett planetarium och ett observatorium. Det bjuder på all slags information och upplevelser. Letar du efter någon aktivitet? Avsluta då din dag på Philadelphia Zoo eller Please Touch Museum.

Bra att veta

  • Flygplatsen: Philadelphia International Airport (PHL) är en av de största flygplatserna i USA, med många olika anslutningsalternativ för dem som vill resa vidare. Flygplatsen ligger ca 11 km från stadscentrum.