Boka flyg till: Vancouver

Flyg

Trip type:
Avgång och ankomst
Expense account
Resenärer:
Klass:
Visa flyg:
???icelandair.amadeus.search.expenses.legend???
Icelandair flyger till vibrerande Vancouver på Kanadas västkust. Erfarna ”city hoppers” kommer att hitta allt de förväntar sig i Vancouver och staden är även vidare känt för sitt stora utbud av utomhusaktiviteter.

Manhattans lillasyster

Enligt New York Times så är Vancouver är som Manhattan, fast med berg. Vi kunde inte vara mer eniga. Oavsett om du sugen på bergsaktiviteter, slumra till på stranden eller hänge dig till den mångkulturella shoppingen, så kan du vara säker på att du hittar allt inom Vancouvers stadsgräns.

De berömda fem 

Du kommer upptäcka att i Vancouver finns det vissa kulturer som permanent skapat och format miljön. Vanligtvis är dessa genom kulturer som den japanska, kinesiska, indiska, italienska och aboriginska. Den mångkulturella konnässören kommer att hitta en touch av utländskt i köket, konsten och shoppingen i Vancouver där hela spektra av variation är representerade .

Klimat

Vancouver ligger i nordvästra Kanada där klimatet är tempererat. Trots ett hälsosamt antal mulna dagar så kommer dåligt förberedda resenärer att kunna införskaffa sina sandaler och solhattar i en av Vancouvers många butiker när himlen klarnar.

Bra att veta

  • Vancouver International Airport (YVR) är bekvämt beläget och det tar resenärerna endast ca 25 minuter att åka med The Canada Line-tåget till staden Vancouver. Tåget avgår var 7:e minut under rusningstid och var 15:e minut under lågtrafik. Om tåget inte kittlar din fantasi finns det en rad andra transportalternativ tillhands som taxi, hyrbil och även hyrlimousiner. Det finns även en cykelväg till och från flygplatsen – passar dock inte alla.