Boka flyg till: Washington DC

Flyg

Trip type:
Avgång och ankomst
Expense account
Resenärer:
Klass:
Visa flyg:
???icelandair.amadeus.search.expenses.legend???
Washington DC, USA:s mäktiga huvudstad. Fylld med ikoniska monument, kostnadsfria museer och historiska byggnader där visionärer och politiker möts för att diskutera och ta viktiga beslut. Boka billiga flyg till Washington DC med oss och upplev en oförglömlig resa till huvudstaden!

Upplev Washington DC: Från konst till politik

Washington DC är en tätbebyggd stad genom vilken Potomac River rinner igenom och den gränsar till staterna Maryland och Virginia. När man besöker Washington DC, bör man känna till de ikoniska byggnaderna som ramar in regeringens tre federala grenar: Capitol Building (den enorma kongressbyggnaden), Vita huset (den amerikanska presidentens officiella residens) och Supreme Court (högsta domstolen).

Huvudstaden har definierats genom sina neoklassiska monument och byggnader där museer och nöjesställen, såsom Kennedy Center, är stora sevärdheter i Washington DC. Besök National Mall, en park som ligger i centrum av Washington DC och är inramad av den ikoniska Lincoln Memorial, Capitolium och det skyhöga Washingtonmonumentet.

The National Mall är fylld av museer och gallerier som lyder under Smithsonian Institution och lämpar sig för alla historia-, konst-, kultur- och teknikälskare. Kika på fordon som har varit på månen och robotar vid Smithsonian National Air and Space Museum. Du kan granska mästerverk av Da Vinci och Rembrandt vid National Gallery of Art. Är du en historiefanatiker kan du hålla dig sysselsatt vid Smithsonian National Museum of Natural History, National Museum of American Indian och Smithsonian National Museum of American History. Det bästa med alla dessa underbara museer och gallerier är att de är helt kostnadsfria, varje dag!

The Mall är även ett hem för alla minnen från USA:s historiska strider och konflikter. Från Vietnam Veterans Memorial och National WWII Memorial, till Martin Luther King Memorial. Hyr en cykel och cykla längs Potomac River eller genom The Mall och vidare förbi Vita huset för att se allt i en och samma runda.

Mat i Washington DC: Friterad kyckling, thaimat eller grits?

Washington DC är en mötesplats för alla typer av maträtter. Med krabba, ostron och fisk från Chesapeake Bay till friterad kyckling inspirerad av den södra delen av USA. Grillat och grits i kombination med internationell mat från Frankrike, Vietnam och Afrika. Washington DC välkomnar dig med många fantastiska valmöjligheter.

Vad är en resa till DC utan en resa till Ben’s Chili Bowl? Ett landmärke i Washington DC sedan 1958, vilket än idag är en familjeägd/driven restaurang, men som bara accepterar kontanter! Little Serow, med sin himmelska thaimat, är en riktig pärla - om du bara kan hitta den! Little Serow har varken telefon, bokningssystem eller dörrskyltar, men folk frågar sig fram för att sen stå i kö för att äta här. Vill du hellre ha ett amerikanskt mellanmål, kan du hitta mysiga kaféer och pubar runt Shaw.

Barer i Washington DC: Happy Hour-Staden

Är du sugen på att ta en drink eller fem? Då har du kommit till rätt stad. Billiga barer, bryggerier och cocktailbarer - det finns bara en sak du måste komma ihåg: Washington DC är en enda happy hour-stad! Efter långa timmar av arbete behöver kongressens personal koppla av. Finns det något bättre sätt att göra det på än med två-för-en flaskor med DC Brau eller en hamburgare till halva priset? Vandra runt i Downtown, Capitol Hill och Dupont Circle mellan kl. 16:00 och 19:00 för att få fantastiska erbjudanden på både mat och dryck!

Bo i Washington: Hotel i Downtown Washington eller Airbnb i Columbia Heights?

Med 620 olika möjligheter till boende i Washington DC, är det lätt att hitta något för alla, men utbudet av boende i DC liknar inte någon annan stad. Om ett rum kallas för "Roosevelt Suite" är det just för att Teddy Roosevelt faktiskt bott där en gång under sin livstid. Vill du hitta billiga ställen att bo på i Washington DC, rekommenderar vi att du bokar i god tid eftersom priserna är rätt höga, oavsett om det gäller hotellkedjor, lägenheter eller B&B:s. Bo centralt på ett hotell i centrala Washington eller hyr ett privatrum i Columbia Heigths med Airbnb.

Transport i Washington: Hur tar man sig runt i DC?

Våra billiga flyg till Washington DC tar dig till Dulles International airport som ligger ca 40 minuter från centrum. Från flygplatsen kan du ta tunnelbanan (blå linje), taxi eller buss till centrum. Inne i staden rekommenderar vi att hyra en cykel. Om du planerar en resa utanför DC erbjuder vi prisvänliga hyrbilar i Washington DC.

Våra sökfunktioner hjälper dig att hitta de bästa priserna och erbjudanden som passar dig och din budget. Nya erbjudanden släpps varje dag, så missa inte att boka din resa till Washington DC!