Incredible Stopover
Spela

Incredible Stopover

Incredible Stopover
Incredible Stopover är för resenären som söker en exklusiv och minnesvärd mellanlandning. Med en skräddarsydd resplan och ett privathotell i en fyr. Det här paketet förtjänar verkligen namnet Incredible Stopover. Fyren är över ett sekel gammalt och är den enda aktiva fyren där besökare kan övernatta, vilket gör den till det mest exklusiva boendet i Island. Fyren finner man på den sydligaste delen av landet i den fantastiska omgivningen av Vík í Mýrdal.

Hotellet är den transformerade fyren Dyrhólaey med anor från 1910 och ligger på den centrala sydkusten av Island. Ingen har någonsin tidigare haft möjlighet att bo i fyren och den har nu fått en magnifik förvandling och antar rollen av ett fantastiskt privathotell under en begränsad tid. Här erbjuds hisnande utsikt åt alla väderstreck, inklusive den ändlösa isländska kusten, imponerande Mýrdalsjökull glaciär och en stor båge av lava som når ut till havet. Uppgiften att omvandla fyren anförtroddes till den isländska designern Guðbjörg Magnúsdóttir. Med inspiration från naturen har hon skapat ett utrymme där naturliga färger möter bekväma omgivningar som lyfter hotellupplevelsen till en enastående isländsk oas.

Lighthouse - Incredible Stopover

Incredible Stopover

Förutom en vistelse i detta oslagbara läge kommer gästerna ges möjlighet att välja ur ett urval av otroliga aktiviteter för att göra sin resa komplett. Detta kommer att omfatta en privatguide, en oförglömlig helikoptertur runt Reykjavik stad och de omgivande bergen, utforska det förtrollande Gljúfrabúi, Seljalandsfoss och Skogafoss vattenfall, vandra upp Snæfellsjökull glaciären eller hästridning. Ni kan även upptäcka den vackra svarta stranden i Reynisfjara samt en avkopplande resa till Laugarvatn Fontanas geotermiska bad. Varje paket innehåller en privatchaufför/guide med boende på Icelandair Hotel Reykjavik Marina som innehar en spektakulär utsikt över Reykjaviks hamn.

Icelandair har utvecklat de olika paketen för att framhäva sin Stopover service. Detta ger transatlantiska passagerare möjligheten att ta utnyttja en mellanlandning på Island i upp till sju nätter utan extra kostnad på flygbiljetten. Icelandair ansluter 25 europeiska destinationer till 15 nordamerikanska städer, så en Icelandair Stopover är nu enklare än någonsin.

Fyren kommer att drivas av Icelandair Hotel Vik som är ett nytt hotell i en underbar miljö i byn Vík i Myrdal. Det kommer hälsa er välkomna vid ankomst, erbjuda en delikat frukost och en privatkock som förbereder en middagsfest från lokala råvaror.

Baspaketet för Incredible Stopover skulle kunna likna detta program:

Ankomstdag

Din privata chaufför väntar på dig vid flygplatsen, redo att ta dig direkt till Hotel Marina Reykjavík för incheckning.

Dag två

Din privata chaufför kör dig till Thingvellir nationalpark och Laugavatn Fontana Spa & Wellness Center, för en stillsam och skön stund av avkoppling.

Efter en skön stunds avkoppling fortsätter din resa längs Islands sydkust där det bjuds på gröna majestätiska berg och ett mästerverk av vulkaniskt landskap med den högaktiva vulkanen Hekla i fjärran, detta i samspel med Eyjafjallajökull som fick sitt utbrott 2010 och Mýrdalsjökull glaciär som döljer de eldande hemligheterna av Katla vulkanen under. På denna resa kommer du också att besöka både Seljalandsfoss vattenfall, där får du möjlighet att njuta av en verkligen unik syn genom att gå bakom ridån av det dånande vattenfallet samt det närliggande vattenfallet Skógafoss med sin förföriska natur och legenden om det gömda guldet.

Du spenderar sedan natten i Dyrhólaey fyren där middag förbereds för dig av din privata kock.

Dag tre

Efter frukost kommer din privata chaufför och hämtar dig 5,5h före ditt avgångsflyg från Keflaviks internationella flygplats, dit sker resan längs den södra kustlinjen via små fiskebyar.

Dessa paket är endast tillgängliga för vår speciella grupp av kunder som vill uppleva en Incredible Sopover och absorbera de unika underverken som gör Island. Om du har några särskilda krav eller intressen, vänligen meddela oss och vi kommer att ordna detta för er.

Icelandair Hotel Reykjavik Marina ligger i Reykjaviks stadskärna, i ett totalrenoverat fyravåningshus som har blivit ett landmärke bland lokalbefolkningen. Detta hotell erbjuder färgstarka och udda design både på insida, utsida, lobby, gemensamma utrymmen och rum. Nya sviter är planerade att öppna i september men kommer att ligga i två separata hus väster om Icelandair Hotel Reykjavik Marinas huvudbyggnad.

The Incredible Stopover är ett samarbete mellan Icelandair, Icelandair Hotels och Nine Worlds

För att boka din egen Incredible Stopover vänligen kontakta incredible@nineworlds.is att få en specifik resebyrå som anordnar en unik och minnesvärd upplevelse för dig på Island.

Incredible Stopover
Spela

Once in a lifetime experience

Incredible Stopover

Lighthouse Location