Icelandair lanserar Stopover Buddy

Icelandair lanserar Stopover Buddy

2016

Ett nytt, globalt marknadsföringsinitiativ lanseras i början av 2016. Tjänsten Icelandair Stopover Buddy gör det möjligt för passagerare som gör en stopover på Island på sin väg över Atlanten att begära en resekompis, som också är anställd på Icelandair. Initiativet kallas "Den bästa marknadsföringsgimmicken 2016" av The Daily Mail.

Tre nya destinationer läggs till linjenätverket, vilket ger passagerare ännu fler alternativ. Chicago, USA, Montreal. Kanada och Aberdeen, Skottland. Icelandair återupptar service till Paris Orly International Airport förutom att det flyger till Charles de Gaulle.

Med fler destinationer och fler resor, ökar Icelandair sin flygplansflotta med ett Boeing 767-jetflygplan med bred kropp.

På sommaren flyger Icelandair Islands herrlandslag i fotboll till sin första stora turnering, EM i Frankrike, där de slutar bland de 8 bästa.

Icelandair introducerar en kontantlös kabin som innebär att passagerare kan göra betalningar med alla större kort ombord, både konto- och kreditkort. Det här revolutionerar servicen ombord.

”Icelandair blir det första europeiska flygbolaget som erbjuder gate-till-gate Wifi över hela flottan.”