Möt Hekla Aurora

Klädd i de vackra färgerna från det isländska vinterlandskapet bär vårt flygplan Hekla Aurora norrskenet över Atlanten varje dag på året. Inte bara är vår Boeing 757 insvept i detta utsökta livré, dessutom är interiören på Hekla Aurora stämningsbelyst för att återskapa den mest fantastiska uppvisningen av Aurora Borealis.

Vårt nya livré är bara en del av kampanjen Icelandair Stopover. Detta spännande alternativ ger dig möjligheten att stanna till på Island upp till sju nätter utan extra kostnad på flygbiljetten, på din väg mellan Europa och Nordamerika vilket ger dig tid att utforska det vackra och enastående sevärdheterna i vårt hemland.

Frågor om Hekla Aurora?

Var kommer Hekla Aurora befinna sig näst?

-Du kan finna tre dagars planerat schema för Hekla Aurora nedan. Medan schemat anger den senaste informationen, vänligen ha i åtanke att detta schema kan ändras utan förvarning.

Varför valde ni just norrsken?

-Förutom det hisnande naturfenomenet som är just norrskenet, så är Island en av de bästa platserna på det norra halvklotet för att fånga dem. Vi ser det som en perfekt kombination!

Hur länge kommer Hekla Aurora behålla sin nya norrskens livré?

-I dagsläget finns det inget slutdatum för att ändra den..

Är det något speciellt med interiören av Hekla Aurora?

-Ja! Vi har installerat en vacker LED stämningsbelysning system som simulerar det fantastiska norrskenet genom hela kabinen av Hekla Aurora. Det finns även Wi-Fi-anslutning som du kan använda för att lägga upp alla dina bilder med #MyStopover i realtid!

Vad betyder Hekla Aurora?

-'Hekla "Är ett traditionellt isländskt kvinnonamn och även namnet på en av våra mer kända vulkaner. "Aurora" är en referens till norrsken. Vi tycker att de låter vackert tillsammans, tycker inte du?

Hekla Aurora
Play Video
Wi-Fi

Vart kommer Hekla Aurora befinna sig näst?

Tabellen nedan visar det aktuella schemat för Hekla Aurora. Det kan ändras med kort varsel, men den hålls aktuell så att du kan se vår vackra flygplan live.

Avgång
Time / Date
Ankomst
Time / Date
Hekla Aurora

Flyg med Hekla Aurora!

Låt oss veta när, var och varför du vill uppleva en flygning på Hekla Aurora. När du anländer till flygplatsen för ditt flyg, så kan norrskenet vara där och vänta på dig!

Krävs
Krävs
Krävs
Krävs