Saga Loungen på Keflavík flygplats är ett paradis för Saga Class och Economy Comfort passagerare med en unik isländsk känsla.

Under senare år har Islands natur och kultur blir en allt mer betydande del av Icelandairs varumärke, vilket framgår tydligt i Saga Lounge. Från möbler till konstverk, det välkomnande och ljusa är utformat för att spegla Icelandairs starka isländska rötter.

Designad av de isländska Inredningsarkitekterna Eggert Ketilsson och Stígur Steinþórsson som använt sig av det lokala, bland annat en öppen spis gjord av kolumner basalt och ett röse av stenar. Foton av Sigurgeir Sigurjónsson med isländsk anknytning finns på väggarna. Dessutom visar loungen Icelandairs 75-åriga historia med fotografier och konstverk.

Loungen är framför allt en plats att koppla av och komma ikapp mellan eller före flygningar med tillgång till dator och publikationer och nyheter från Icelandair destinationer, samtidigt som besökarna får uppleva lite av Island. Gästerna kan njuta av ett brett utbud av förfriskningar och isländska specialiteter.

Vi ser fram emot att välkomna dig till Saga Lounge på din nästa resa.

Click here for information on access rules.