från SEK 3.623:-

Det är ingen mening att man ska gömma sig i mörkret under hösten, snarare tvärtom. För hösten är lika med Iceland Airwaves!

Boka nu

Det är ingen mening att man ska gömma sig i mörkret under hösten, snarare tvärtom. För hösten är lika med Iceland Airwaves!

Skandinaviens häftigaste festival förvandlar världens nordligaste huvudstad Reykjavik, till ett stort dansgolv när hela staden vibrerar till dess rytmer. Njut av fem dagar med musik barhoppande i häftiga Reykjavik. Så skynda dig med att markera din kalender för Iceland Airwaves 2015 är nästan runt hörnet.

Läs mer om Iceland Airwaves och varför du bara måste vara där.

VIKTIG INFORMATION: Åldersgränsen för festivalen är 20 år.

 

John Grant bekräftad för Iceland Airwaves tillsammans med Islands symfoniorkester.

 

 

Gällande John Grant + Island symfoniorkester den 5 Torsdag November

Denna spelning ingår i Iceland Airwaves biljettpris. Biljetter kommer även här att delas ut till festivalbesökare på en först till kvarn basis Torsdag 5 november 12:00 i Media Center på Harpa.

 

Här hittar du mer information om de hotell som du kan välja mellan. Observera att inte alla hotell finns på alla datum.

**** Hilton Reykjavik Nordica     

Hilton Reykjavik Nordica ligger i hjärtat av Reykjavik där man finner det bästa utbudet av shopping, restauranger, barer och historiska monument.

Hotellet ligger på promendavstånd till Reykjaviks främsta attraktioner,  perfekt läge för att få ut det mesta och bästa av citylivet.  På fem minuter når  man Laugardalur som rymmer en av Reykjavik bästa utomhusbassänger ,  nöjespark, zoo och Islands största idrottsanläggning.

 **** Icelandair Hotel Reykjavik Marina     

Med bästa läge i heta “Fishpacking district“  i hamnen är Icelandair Hotel Reykjavik Marina inte bara ytterligare ett hotell i Reykjavik. Hotellet som öppnade våren 2012 utnyttjar sitt unika läge i hamnen och erbjuder en supermodern miljö kombinerat med Reykjaviks maritima traditioner. Förmodligen det enda hotellet i världen där du praktiskt taget kan ta på ett fartyg i en torrdocka.

**** Icelandair Hotel Reykjavik Natura   

Det nyligen renoverade och omdöpta Icelandair Hotel Reykjavik Natura är ett mycket prisvärt alternativ. Hotellet erbjuder en varm och välkomnande atmosfär med genomtänkta inredningsdetaljer som inspirerats av den vackra naturen utanför dörren.  Här värnar man om  och värdesätter det isländska arvet, i inredningen med verk av lokala konstnärer och i köket med färska, närproducerade varor.  Hotellet har också en geotermisk inomhuspool och alla övriga moderna bekvämligheter man kan önska.

**** Radison Blu Hotel Saga        

Radisson Blu Saga Hotel ligger perfekt beläget nära city, Islands Universitet och endast fem minuter från inrikesflygplatsen i Reykjavik. Ett utmärkt läge för att uppleva den fantastiska staden. Gästerna kan njuta av läckra matställen, ett SPA och hälsocenter.

 

**** Grand Hotel Reykjavik 

Superior Atrium herbergi

Detta första klass fyrstjärniga hotell är beläget i ett lugnt område endast 2 km från Reykjaviks stadskärna.

Laugardalslaug, Islands största pool är också inom gångavstånd och havet ligger bara några steg bort.

 

 


*** Hotel Klettur
  

Hotell Klettur är ett stiligt, förstklassigt hotell ett stenkast från centrum. Hotellet har 86 rum, 66 standard och 20 Deluxe. 10 av Deluxe-rummen har egen balkong och de övriga 10 har en fantastisk  utsikt över bukten och närliggande berg. Hotellet har en fin lounge  och en frukostmatsal.

 

 ** Hotel Cabin    

Hotellet har ett utmärkt läge på gångavstånd både från centrum och Laugardalur. Hotellet erbjuder en fräsch lunchbuffé till bra pris. Hotel Cabin är perfekt för din vistelse i Reykjavik oavsett om du vill ha ett budgetalternativ eller spendera lite mer för extra lyx.

 

 

Inkluderet i paketpris från SEK 3.623:-  :

  • Flyg t / r från Stockholm och Köpenhamn
  • Flyplatsskatter
  • Expedititonsavgift
  • Biljett til Iceland Airwaves festivalen
  • 2 hotellnätter på ett av våra kvalitetshotell i Reykjavik
  • Inbjudande frukostbuffé på alla hotell

Alltid med Icelandair

  • 23 kg incheckat bagage och 10 kg handbagage
  • Individuellt underhållningssystem
  • Kaffe, te, läsk och mineralvatten
  • Måltid till barnen

Önskar du endast flyg och biljett till festivalen är priset från Sek 3.163:-

Begränsat antal


Kan endast beställas på internet.

Icelandair reserverar sig för ev tryckfel på nettet samt att ändringar kan förekomma.


Alla priser är frånpriser och i mån av platstillgång varför högre priser kan förekomma.

Medlem av Resegarantifonden nr.73

Liknande Paket

Sonar, den årliga musik festivalen för elektronisk musik och multimedia art äger rum den 18-20 februari 2016 i Harpa, Reykjaviks nya fantastiska konserthus. Boka din flygbiljett och hotell här.
Musik Festivalen Sonar Reykjavik