från SEK 2.949:-

Fantastiskt landskap, öppna vägar och inga trafikstockningar gör Island till en utmärkt plats att utforska med egen hyrbil.

Boka nu

Fantastiskt landskap, öppna vägar och inga trafikstockningar gör Island till en utmärkt plats att utforska med egen hyrbil. Hisnande berg, lavafält landskap och vattenfall till synes runt varje hörn, skapar en känsla utom denna värld. 

 

Icelandair Holidays och Hertz har gått samman för att erbjuda detta perfekta sätt att njuta av Island på fyra hjul. Ingår i paketet är flyg från Stockholm och Göteborg till Island och hyrbil för hela perioden. Du hämtar enkelt upp bilen på Hertz vid Keflavik flygplats när du anländer och återlämnar den på samma plats vid avresa.

 

Det fina med det här paketet är att du kan skapa din egen resplan på var du vill bo och hur länge. Följande förslag kan hjälpa dig att få en klarare bild:

• Kör till Blå Lagunen i samband med ankomst eller avgång. Det geotermiska spaet är bara en 25 minuters bilresa från Keflaviks internationella flygplats.

• Kör längs sydkusten och besök Jökulsárlón, glaciär lagunen. Under resan passerar ni berömda Eyjafjallajökull plus många natursköna vattenfall såsom Skogafoss och Seljalandsfoss.

• Välj fler dagar i bokningsmotorn och ta riksväg 1 runt Island.

• Övervaka väderrapporter och håll utkik efter norrskenet  (bästa tiden att se dem är Okt-Apr)

• Tillbringa minst en dag med att utforska Reykjavik. Gott om parkeringsplatser gör det enkelt.

Pris för 2 personer per bil startar från:

Bil i group Y :  Toyota Yaris 5 doors automatic pris från 2.949:-
Bil i group B2: Toyota Auris automatic pris från 3.279:-
Bil i group T:   Toyota Auris station pris från 3.279:-
Bil i group O:   Toyota RAV4 4WD automatic pris från 3.889:-
Bil i group I:    Toyota Land Cruiser 4WD automatic pris från 4.319:-

De annonserade priserna är baserat på tidsperioden Jan-Mar / Okt-Dec 2017 med begränsad tillgång på utvalda datum och gateways . Tillägg under högsäsong  kan tillkomma . Det är väldigt begränsad tillgänglighet under skollov och högtider. Fordon listade är exempel, specifika modeller inom en fordonsklass kan variera angående tillgänglighet och funktioner.

  • Flyg i ekonomiklass
  • Biluthyrning från ankomst till avresa
  • Obegränsad körsträcka
  • CDW (Collision Damage Waiver)
  • En auktoriserad förare
  • När du har genomfört bokningen kommer det att skickas en bekräftelse som är ditt inköpsbevis, e-biljetter för flyg och inom två arbetsdagar kommer du även att få bekräftelse från Hertz för din hyrbil.

 

 

Ingår ej:

  • Logi
  • Bensin
  • Flygplatsserviceavgift (ISK 4800)
  • Extra försäkringsskydd

 

Vänligen notera:

Var medveten om vad som omfattas i din reseförsäkring innan du går på semester.

Hertz kan ge extra försäkringar ovanpå grundförsäkringen, Skadeförsäkring CDW är inkluderat i din bokning.

Hertz erbjuder SCDW att sänka din självrisk 229.500isk/386.750isk till 32.300isk/73.100isk för 1.800isk / 2.550isk per dag baserat på storleken av din hyrbil.

 

Vindrutan omfattas inte av SCDW men Hertz erbjuder extraförsäkringar för fönster och strålkastare för 900isk/1.500isk per dag utan ansvar i händelse av skada.

 

Om du väljer att köra bilen i vatten / vattendrag är det alltid på egen risk som förare och ingen försäkring täcker vattenskador. Kom ihåg att köra extremt långsamt över floder.

Däcken och underrede av bilen inte är försäkrade i Island och vi rekommenderar att köra försiktigt på alla vägar men att ta det extra försiktigt på F vägar.

 

Hertz på Island är det enda hyrbilsföretag på Island som ger försäkring för skador orsakade av sand-/askstorm. Försäkringen kostar 1.800isk / 2.550isk per dag och har en självrisk på 229.500isk / 386.750isk.

På grund av extrema väderförhållanden som kan förekomma på Island, kom ihåg att följa det lokala vädret och be om information om risker i kraftiga vindar.

Begränsat antal


Kan endast beställas på internet.

Icelandair reserverar sig för ev tryckfel på nettet samt att ändringar kan förekomma.


Alla priser är frånpriser och i mån av platstillgång varför högre priser kan förekomma.

Medlem av Resegarantifonden nr. 73.

Liknande Paket

Boka billigt flyg till Island och få 2 hotellnätter till super pris. Pris från SEK 2.199:-.
Weekendpaket till Reykjavik

Weekend i vardagen

från SEK 3.985:-

En paus i vardagen behöver inte alltid ske över en weekend
Weekend i vardagen

Upplev Blue lagoon

från SEK 2.899:-

Dagarna blir längre och ljusare fast vinterkylan biter sig fast
Upplev Blue lagoon