från SEK 690:-

Lava Tour är en äventyrlig resa från Íshestars Riding Center

Tusentals människor i Island äger hästar för det enkla nöjet att rida ut och njuta av sällskap av deras hästar. Att rida växer i popularitet och isländska ryttare är respektfulla och visar hänsyn när det kommer till naturen, precis som de är med sin häst.

 Lava Tour är en äventyrlig resa från Íshestars Riding Center in till lavafälten kring Mt. Helgafell vulkanen till den gamla Kaldársel fårhagen eller till sjön Hvaleyrarvatn genom lavafält och över vackra bergssluttningar. Upplev grova lavafält och leta efter olika formationer i lavan, kanske kommer du att kunna se ett troll eller två. De vackra Bláfjöll-bergen reser sig vid horisonten. All ridning sker på utmärkta ridvägar.

 

Omklädningsrummen på ridcentret är välutrustade. Alla kunder förses med en varm overall, regnkläder, ridstövlar och hjälm i passande storlek. Íshestars personal är stolta över att hitta hästar som passar varje individs behov samt att fastställa säkerheten för alla.

Observera: Minimiålder för barn är 8 år. På grund av eventuella skador på ofödda barn och kvinnan själv i händelse av en olycka, så tillåts gravida kvinnor inte att delta i dessa ridturer.

Avgångar: Dagligen kl 10.00 och 14:00 (utom 25Dec)

Rid-färdigheter: Liten eller ingen ridvana krävs

Upphämtning från hotell sker 08:30 och 12:45

Varaktighet: 3 timmar (1,5-2 timmar ridning)

Pris per person: 690 SEK

Hur bokar man: Det finns två sätt att lägga till en utflykt.

1) Samtidigt som du bokar en paketresa, efter att ha valt paket, resedatum och hotell har du möjlighet att lägga till utflykter enligt nedanstående lista .

2) Har du redan bokat din paketresa kan du hämta bokningen här och följa instruktionerna för att lägga till utflykter.

Liknande Paket

Viking Express tour

från SEK 895:-

Verkligen testa mångsidigheten hos islandshästen, bege er rakt in i äventyret med att utforska Reykjanes naturreservat.
Viking Express tour