från SEK 895:-

Verkligen testa mångsidigheten hos islandshästen, bege er rakt in i äventyret med att utforska Reykjanes naturreservat.

Tusentals människor i Island äger hästar för det enkla nöjet att rida ut och njuta av sällskap av deras hästar. Att rida växer i popularitet och isländska ryttare är respektfulla och visar hänsyn när det kommer till naturen, precis som de är med sin häst.

 

Verkligen testa mångsidigheten hos islandshästen, bege er rakt in i äventyret med att utforska Reykjanes naturreservat. Vi korsar älven Kaldá, rider runt den gamla vulkanen Mt. Helgafell eller in i det vackra naturområdet Heiðmörk (beroende på säsong). Du kan också börja med lunch (finns mot en extra avgift) och sedan bege er ut på resan.
Rid-färdigheter: Denna tur rekommenderas endast för starka ryttare. Du bör vara i bekväm och ha kontroll i alla gångarter, sitter säkert och bekvämt i sadeln i upp till 7 timmar.

Ridning färdigheter: Krävande

 

Omklädningsrummen på ridcentret är välutrustade. Alla kunder förses med en varm overall, regnkläder, ridstövlar och hjälm i passande storlek. Íshestars personal är stolta över att hitta hästar som passar varje individs behov samt att fastställa säkerheten för alla.

Observera: Minimiålder för barn är 8 år. På grund av eventuella skador på ofödda barn och kvinnan själv i händelse av en olycka, så tillåts gravida kvinnor inte att delta i dessa ridturer.

Observera: Minimiålder för barn är 8 år. På grund av eventuella skador på ofödda barn och kvinnan själv i händelse av en olycka, så tillåts gravida kvinnor inte att delta i dessa ridturer.

Avgångar: Dagligen kl 13:00 (utom 25Dec)

Rid-färdigheter: Krävande

Upphämtning från hotell sker 08:30 och 12:45

Varaktighet: 5 timmar (2,5-3 timmar ridning)

Pris per person: 895 SEK

Det finns två sätt att lägga till en utflykt:

1) Samtidigt som du bokar en paketresa,  efter att ha valt paket, resedatum och hotell har du möjlighet att lägga till utflykter enligt nedanstående lista .

2) Har du redan bokat din paketresa kan du hämta bokningen här och följa instruktionerna för att lägga till utflykter.

Liknande Paket

Flygbussen tar dig till & från Keflaviks flygplats och Reykjaviks city med vidare transport till ditt hotell i Reykjavik.
Flygbuss till Reykjavik