från SEK 3.985:-

En paus i vardagen behöver inte alltid ske över en weekend

Boka nu
En paus i vardagen behöver inte alltid ske över en weekend, ibland behöver man bara komma bort och ta en paus från det vardagliga.
Ta några dagar och res till Island mitt i veckan och upplev Island och Reykjavik från en helt annan sida.
Reykjavik bjuder på samma vackra vyer och utbudet är detsamma, bara lite lugnare tempo.

Här hittar du mer information om de hotell som du kan välja mellan. Observera att inte alla hotell finns på alla datum.

**** Hilton Reykjavik Nordica     

Hilton Reykjavik Nordica ligger i hjärtat av Reykjavik där man finner det bästa utbudet av shopping, restauranger, barer och historiska monument.

Hotellet ligger på promendavstånd till Reykjaviks främsta attraktioner,  perfekt läge för att få ut det mesta och bästa av citylivet.  På fem minuter når  man Laugardalur som rymmer en av Reykjavik bästa utomhusbassänger ,  nöjespark, zoo och Islands största idrottsanläggning.

 **** Icelandair Hotel Reykjavik Marina     

Med bästa läge i heta “Fishpacking district“  i hamnen är Icelandair Hotel Reykjavik Marina inte bara ytterligare ett hotell i Reykjavik. Hotellet som öppnade våren 2012 utnyttjar sitt unika läge i hamnen och erbjuder en supermodern miljö kombinerat med Reykjaviks maritima traditioner. Förmodligen det enda hotellet i världen där du praktiskt taget kan ta på ett fartyg i en torrdocka.

**** Icelandair Hotel Reykjavik Natura   

Det nyligen renoverade och omdöpta Icelandair Hotel Reykjavik Natura är ett mycket prisvärt alternativ. Hotellet erbjuder en varm och välkomnande atmosfär med genomtänkta inredningsdetaljer som inspirerats av den vackra naturen utanför dörren.  Här värnar man om  och värdesätter det isländska arvet, i inredningen med verk av lokala konstnärer och i köket med färska, närproducerade varor.  Hotellet har också en geotermisk inomhuspool och alla övriga moderna bekvämligheter man kan önska.

**** Radison Blu Hotel Saga        

Radisson Blu Saga Hotel ligger perfekt beläget nära city, Islands Universitet och endast fem minuter från inrikesflygplatsen i Reykjavik. Ett utmärkt läge för att uppleva den fantastiska staden. Gästerna kan njuta av läckra matställen, ett SPA och hälsocenter.

 

**** Grand Hotel Reykjavik 

Superior Atrium herbergi

Detta första klass fyrstjärniga hotell är beläget i ett lugnt område endast 2 km från Reykjaviks stadskärna.

Laugardalslaug, Islands största pool är också inom gångavstånd och havet ligger bara några steg bort.

 

**** Fosshotel Reykjavik    

Fosshotel Reykjavík - i Reykjavik centrum, är det största hotellet på Island, det ligger i Reykjavíks affärsdistrikt, ett kort gångavstånd från Laugavegur som är den största shoppinggatan.Hotellet har 16 våningar och alla rum har en magnifik utsikt över staden och hamnområdet. Den översta våningen har 7 sviter och hotellet innehar förstklassiga konferensmöjligheter. Varva ner med isländska fatöl i Beergarden eller njut av god mat på Fosshotel Reykjavik restaurang, Haust.

 

****  1919 Hotel

Radisson Blu 1919 ligger i det fashionabla området 101 i Reykjaviks centrum, nära hamnen. Byggt 1919 ligger detta hotell en 12-minuters promenad från Hallgrimskirkja och 8 minuter från Reykjaviks hamn. De varma och eleganta rummen och sviterna har gratis Wi-Fi samt te och kaffekokare. Bekvämligheterna inkluderar en restaurang och en elegant cocktailbar. Det finns också ett businesscenter, 3 mötesrum och ett fitnesscenter.


*** Hotel Klettur
  

Hotell Klettur är ett stiligt, förstklassigt hotell ett stenkast från centrum. Hotellet har 86 rum, 66 standard och 20 Deluxe. 10 av Deluxe-rummen har egen balkong och de övriga 10 har en fantastisk  utsikt över bukten och närliggande berg. Hotellet har en fin lounge  och en frukostmatsal.

 ** Hotel Cabin    

Hotellet har ett utmärkt läge på gångavstånd både från centrum och Laugardalur. Hotellet erbjuder en fräsch lunchbuffé till bra pris. Hotel Cabin är perfekt för din vistelse i Reykjavik oavsett om du vill ha ett budgetalternativ eller spendera lite mer för extra lyx.

 

 

  • Flyg t / r från Stokholm och Kjøpenhamn
  • Flyplasskatter
  • Expedititonsavgift
  • 4 hotellnätter på en av våra kvalitets hoteller i Reykjavik
  • Innbytende frukostbuffet på alla hotell

Alltid med Icelandair

  • 23 kg väska och 10 kg handbagage
  • Individuelt underhållningssystem
  • Kaffe, the, läsk och mineralvatten
  • Måltid till barnen


Villkor: Avgång från Stockholm måndagar med retur fredagar.

Begränsat antal


Kan endast beställas på internet.

Icelandair reserverar sig för ev tryckfel på nettet samt att ändringar kan förekomma.


Alla priser är frånpriser och i mån av platstillgång varför högre priser kan förekomma.

Medlem av Resegarantifonden nr.73

Liknande Paket

Boka billigt flyg till Island och få 2 hotellnätter till super pris. Pris från SEK 2.199:-.
Weekendpaket till Reykjavik

Upplev Blue lagoon

från SEK 2.899:-

Dagarna blir längre och ljusare fast vinterkylan biter sig fast
Upplev Blue lagoon