Ta ditt firande till Island med en Icelandair Stopover Buddy

Vad är en Icelandair stopover?

När du flyger med Icelandair över Atlanten kan du göra ett stopp på Island upp till sju nätter, utan extra kostnad på flygbiljetten. Detta ger dig möjligheten att utforska Island, både landet och kulturen utan att din biljett blir dyrare.

Icelandairs Stopover Buddy service

Förra vintern lanserade vi en gratistjänst till våra Stopover-passagerare. Vi gav dem chansen att uppleva Island genom de erfarna ögonen av en lokalinvånare, detta genom att ansöka om en Stopover Buddy. En Stopover Buddy är en Icelandair anställd och agerade som deras personliga värd under en hel dag. Nu är våra buddies tillbaka, bättre än någonsin och erbjuder nu chansen att förverkliga ditt firande på Island.

Vad väntar den här säsongen?

Våra Stopover Buddies känner inte bara till landets terräng och natur utan även andra intressanta ortsbor. Det här innebär att de är rätt personer att hjälpa dig att förvandla din Icelandair Stopover till en rolig och minnesvärd fest. Den här vintern kan du öppna champagnen, sätta på dig din partyhatt och ansöka om att en anställd på Icelandair hjälper dig att fira som islänningarna. Från födelsedagar, frierier och lite till - våra Buddies tar hand om det. Du kan också delta i lokala isländska festligheter och låta våra Buddies visa dig hur man gör en bra resa ännu bättre i Icelandair-stil.

Begär en Buddy

Om du flyger över Atlanten med oss och har planerat en Stopover på Island, kan du be om att en Buddy firar med dig. Tjänsten är gratis så det är ett perfekt tillägg till din Stopover på Island.

Låt oss fira!

Låt oss fira!

Det finns så många fester, festivaler och roliga evenemang att och se uppleva på Island. Här får du en översikt på några av de mer populära. De kanske låter bekanta, eller så har du kanske aldrig hört talas om dem tidigare! Använd kalendern för att bläddra genom månaderna och hitta festligheter som passar din Icelandair Stopover, eller fyll i formuläret med ditt eget personliga firande.

Upcoming celebrations in Iceland

Kommer du ihåg förra vintern?

Förra vintern lanserade vi vår Icelandair Stopover Buddy-tjänst för första gången. Våra Buddies tog passagerare med på spännande utflykter över hela landet, och en gäst fick till och med resa med vår VD! Varje Stopover Buddy bidrog med sin egen expertis och resorna var lika mångsidiga som våra Buddies.

Vi ser till att belöna våra kunder

Gå med i vårt lojalitetsprogram, Icelandair Saga Club, och börja tjäna Sagapoäng som du kan njuta av genom att köpa varor ombord när du flyger Icelandair. Du kan även använda dina Sagapäng för att boka hotel på hotels.com, hyra bil, betala flygresa och annat.

Dessutom får du vårt nyhetsbrev och andra särskilda erbjudanden. Våra kunder som flyger mycket når statusen Saga Silver eller Saga Guld vilket ger dem en uppsjö fördelar.

Ta reda på mer om Saga Club och gå med innan din resa börjar så du kan börja njuta av fördelarna.

Bilhyra

Bilhyra

Tjäna Saga-poäng på varje hyra. Över 783 uthyrningsbolag i 169 länder. Gratis avbokningar och ändringar.

Hotell

Hotell

Behöver du hotell för resan? Sök med vår sökmotor och hitta ditt perfekta hotellrum.

Utforska Island med en Icelandair Stopover