Thank you for your interest in the Celebration Stopover Buddy. The program has now come to an end and we look forward to explore new adventures with you!

Har du inte fått nog av alla Buddies än?

Gå tillbaka till Buddy-hemsidan för att bekanta dig lite till.

Vanliga frågor (FAQ)

Vilka är Stopover Buddies?

Stopover Buddies är anställda på Icelandair och är lokala experter på Island, deras hemland. De kan hjälpa dig att inte bara fira sina isländska favoritfestligheter men också ge ett speciellt tillfälle som du vill fira en Buddy-boost. Du har rätt att begära en Buddy om du bokat en Icelandair stopover mellan den 11 oktober 2016 och den 31 mars 2017, i avvaktan på villkor för Stopover Buddy.

Vad kostar tjänsten?

Det är gratis att begära en Buddy och du betalar inte för hans eller hennes tid. Du kommer emellertid att betala för dina aktiviteter, din mat och ditt boende som om du skulle resa på egen hand.

Vem kan begära att få en Stopover Buddy?

Alla som har en transatlantisk Icelandair Stopover mellan den 11 oktober 2016 och den 31 mars 2017 kan begära en Celebration Buddy. Begränsade resor erbjuds, så alla platser fylls enligt principen ”först till kvarn”.

När måste jag senast begära en Celebration Buddy?

Vi rekommenderar att du begär en så snart du bokar din Icelandair Stopover, och inte senare än tio dagar i förväg för att ha så bra chans som möjligt att träffa en Celebration Buddy.

Hur stora är chanserna att få en Celebration Buddy?

Eftersom Celebration Buddy-platserna fylls enligt principen "först till kvarn" beror dina chanser på hur många andra passagerare som har gjort en liknande begäransom du på ditt föredragna datum.

När får man reda på om man fått en Celebration Buddy?

Efter att du fyllt i en Buddy-begäran återkommer vi till dig inom 72 timmar angående statusen på din begäran.

När är Celebration Buddies tillgängliga?

Buddy-resor planeras mellan den 11 oktober 2016 och den 31 mars 2017.

Finns det någon gräns för hur lång tid jag kan tillbringa med min Celebration Buddy?

Ja. Varje Buddy-upplevelse varar upp till en dag.

Vad händer om jag reser med en stor grupp, kan jag fortfarande begära en Buddy?

Du också begära en Buddy om du reser med en grupp. Uppge hur många som reser tillsammans när du gör din begäran, gruppens storlek får inte överstiga 4 personer per Buddy. Om din resegrupp är större än så kan du fortfarande göra en begäran och vi återkommer till dig om vi kan bekräfta fler än en Buddy för din grupp.

Har Celebration Buddies någon guideutbildning eller -erfarenhet?

Celebration Buddies är inga guider, men de har en passion för fester och kan ge intressant insider-kunskap som berikar din resa.

Vad behöver jag ta med mig?

Du kan diskutera alla detaljer med din Buddy om din begäran godkänns. Generellt sett behöver man ordentliga kläder för utomhusvistelse som vandrarkängor, varm vinterjacka och annat när man reser på Island under vintern. Lager på lager är det bästa. Kom också ihåg att även om du har tänkt åka mycket bil behöver du vara förberedd på alla slags väder, så vi ber att alla tar med så mycket skyddande kläder som möjligt.

Vad händer om jag missar mitt flyg och inte kan träffa min Buddy på utsatt tid?

Det beror på om du har planerat att träffa din Buddy samma dag som du ankommer, eftersom de kan träffa dig när som helst under din Stopover. Om du har planerat att träffa dem samma dag som du ankommer ska du göra följande: Om du missar ditt flyg kan du ringa vår kundtjänst på +354 50 50 100 och ange ditt flygnummer och säga att du har planerat att möta en Stopover Buddy. Du kan även mejla med Stopover Buddy i ämnesraden: Missat flyg. Ange ditt flygnummer och vilken Buddy du skulle träffa och vilken tid. Om du har kontaktat din Stopover Buddy personligen bör du skicka ett mejl till denne också för att meddela vad som hänt. Tyvärr kan vi inte garantera att samma Buddy finns tillgänglig om och när du anländer till Island, men vi kommer försöka att hitta en lämplig lösning tillsammans med dig.

Vad händer om mitt flyg är försenat och min Buddy inte är tillgänglig när jag ankommer?

Om ditt flyg är försenat och du har planerat att träffa din Buddy direkt när du landar ber vi att du ringer vår kundtjänst på +354 50 50 100 och uppger ditt flygnummer och säg att du har planerat att träffa en Stopover Buddy. Du kan även skicka ett mejl eller kontakta din Buddy direkt.

Vad är en Icelandair Stopover?

En Icelandair Stopover är när du stannar på Island under din resa över Atlanten i upp till sju dagar utan extra avgift.

Begär mer information

Är ogiltig krävs
Bilhyra

Bilhyra

Tjäna Saga-poäng på varje hyra. Över 783 uthyrningsbolag i 169 länder. Gratis avbokningar och ändringar.

Hotell

Hotell

Behöver du hotell för resan? Sök med vår sökmotor och hitta ditt perfekta hotellrum.

Utforska Island med en Icelandair Stopover