Play Video

ETT HEMLIG FRIERI UNDER
STOPOVER PÅ ISLAND

STOPOVER FÖR KÄRLEK - ETT HEMLIGT FRIERI PÅ ISLAND

Att lyckas genomföra ett hemligt frieri på Island är ingen lätt uppgift. Särskilt när jobbet ofta gör att Jennifer och hennes pojkvän Matt är på varsitt håll. Jennifer ville överraska Matt med ett frieri på Island, den perfekta platsen att träffas i mitten. Med hjälp av en Icelandair Celebration Stopover Buddy, tog Jennifer steget och ställde frågan mellan de två kontinenterna som så ofta höll dem isär.

Bakom kulisserna

Det är aldrig lätt att hålla ett frieri hemligt. Celebration Stopover Buddies arbetade med Jennifer för att se till att Matt inte skulle få reda på planerna. I själva verket trodde han att han skulle spela huvudrollen i en film för ett dykföretag, och hade ingen aning att hans familj befann sig på Island - tills ögonblicket när han såg dem på piren. Hemligheten hölls även hemlig medan paret gick en spesärskild ciell torrdräktskurs för att förbereda sig för dyket mellan de tektoniska plattorna.

Matt var helt överraskad av både frieriet och att deras familjer var där. En plan så noggran som den här har många rörliga delar, men i slutändan har Jennifer och Matt fått ett minne som varar för evigt.