Vad innebär det att flyga gott?

När du flyger vill du må gott. Känna dig komfortabel och njuta av superb service, från att du checkar in tills du anländer till slutdestination. Komfort, hängivenhet och service är våra kännemärken. Det är därför du flyger bättre med Icelandair.

Vad är inkluderat när du flyger med Icelandair?

Är det fri reservation av sittplats när du bokar en flygresa?

Självklart. När du bokar med Icelandair kan du välja sittplats utan extra avgift, vid fönstret eller gången, den bakre delen eller de främre raderna av Economy Class. Reservera din plats i god tid. Då har du en bäst chans att få din önskade sittplats.

 

Ingår handbagage?

Självklart. Ditt handbagage är alltid välkommet ombord. Du kan ta med dig upp till 10 kg (22 lbs.) handbagage, plus din handväska.

Ingår förfriskningar?

Alla alkoholfria drycker ingår. Alltid. Om och när du blir hungrig kan du köpa lättare måltider från Economy Class-menyn till en rimlig kostnad, samt även vin och sprit. När du reser i Economy Comfort eller Saga Class ingår mat och dryck.

 

Finns det oändligt med underhållning?

Det är underförstått. I Icelandairs underhållningssystem har du tillgång till mer än 350 timmar av filmer, tv-program och musik. Du styr showen från din plats med en personlig skärm framför dig.

Ingår bagage?

Luggage is included in all our fares except Economy Light. You can check in one bag of up to 50lbs on all other fares.

 

Punktlighet

Vi lägger stor vikt vid punktlighet. Vi vet att tid är dyrbarl och att hålla vårt flygschema är en prioritet varje dag.

Kan jag ladda min mobiltelefon?

Om du har en smartphone som laddas via USB kan du ansluta kabeln i vårt in-flight underhållningssystem för uppladdning, så du behöver aldrig komma fram till din destination med en urladdad mobiltelefon.

 

Kan jag använda mina Saga-poäng ombord?

Naturligtvis! Du kan använda dina Saga-poäng för att köpa mat eller något fint från vår Saga Shop. Låt kabinpersonalen veta du vill använda dina Saga-poäng, presentera ditt Saga Club medlemskort tillsammans med ditt kreditkort för att genomföra transaktionen.

Har du ett anslutande flyg?

När du har ett anslutningsflyg med en av våra partners, behöver du inte springa mellan terminalerna för din nästa flygning, eller vänta timmar i sträck i en avgångshall . Goda anslutningstider är lika med en bekymmersfri resa.

 

Finns Wi-Fi ombord?

Om ditt flyg har Wi-Fi, indikeras detta med en ikon vid ingången och en flyer i stolsfickan. Tillgång till Wi-Fi fås mot en liten avgift. Så om du vill läsa nyheter, hålla kontakt med vänner och släktingar eller arbeta, så kan du det nu.

Economy class

Economy Standard

Med 3 & 3 säten i rad flyger du bekvämt i Economy Standard med gott om utrymme för benen – minst 79 cm . Alla säten har en privat skärm och stereokontakt .

Economy Comfort

Med 3 & 3 säten i rad och mittplatsen blockerad för din komfort. Alla säten har en personlig in-flight underhållningsskärm, en stereokontakt och ett eluttag för att koppla in elektronisk utrustning. Economy Comfort passagerare kan njuta av allt som erbjuds på Economy Class menyn, utan kostnad.

Saga Class

Den främre kabinen innehar bekväma 2 & 2 säten i rad med komfortabla 101 cm benutrymme. Alla Saga Class passagerare får en kudde och filt, du kan koppla in elektronisk utrustning och använda våra Noise-Cancellation hörlurar. Alla säten har stora skärmar med tillgång till ett brett utbud av underhållning. Mat och dryck från speciell Saga Class meny ingår.