Presentkort

 

Hur löser du ditt Presentkort

För att lösa in ditt presentkort och boka en flygresa:

 • För att lösa in ditt presentkort och boka en flygresa, markera rutan "Presentkort" på www.icelandair.se. I nästa steg fyller du i presentkortets bokningskod.
 • Fyll i presentkortets boknigskod i rutan. Klicka på "Lägg till".
  a) Om du har mer än ett presentkort, fyll i nästa bokningskod och klicka på "Lägg till". Upprepas för varje presentkort du lägger till.
 • När du har lagt till önskat antal presentkort ser du summan som kommer att dras från det biljettpris du bokar.
 • Du kommer att få lämna uppgifter om ditt kreditkort av säkerhets skäl. När bokningen är avslutad får du ett mail med din elektroniska biljett samt kvitto.
 • Obervera att du kan inte använda presentkortet för en befintligt bokning. Presentkortet skall användas vid bokningstillfället.

För att lösa in ditt presentkort som betalning för en paketresa:

För att betala paket med presentkort (flyg och övrigt)
Efter att flyget bokats gå till sista sidan (betalning) och välj " betala flygresan med presentkort". Klicka sedan på "välj" högst upp och du kommer till sidan "web key".
Om flera "web key" används, klicka på " lägg till presentkort". Presentkortet kommer att dras av när resedokumentet utfärdat.

 

 • Icelandairs flygplansflotta

  Islands unika centrala läge mellan Europa och Nordamerika är nyckeln till Icelandairs "nav och eker"-nätverk och vår effektiva och förmånliga Boeing 757-flotta är perfekt för uppgiften.

 • Varför flyga Icelandair?

  75 år i tjänst. Snabba flygtider. Enkla anslutningar. Konkurrenskraftiga priser. Utmärkt punktlighet. Gratis reservation av sittplatser. Oändligt med underhållning samt Wi-Fi ombord. Med andra ord så vill vi att du ska flyga bra med Icelandair.