The competition to win seats for flight theater has now closed. Winners will be contacted by Icelandair.

Utöver Flygteater: föreställningar vid stopovers

Om du missar chansen att uppleva Flygteater, var inte orolig. Du kan fortfarande njuta av fantastiska evenemang och föreställningar vid din stopover på Island.

Vad är en Icelandair stopover?

När du flyger med Icelandair över Atlanten kan du göra ett upp till sju nätter långt stopp på Island utan att betala extra. Det ger dig möjlighet att utforska Island, både landet och kulturen, utan att din biljett blir dyrare.

Icelandair Stopover Pass

Vårt nya Icelandair Stopover Pass ger dig chansen att ytterligare förbättra dina transatlantiska resor genom att låta dig uppleva ett spännande evenemang eller en föreställning från Islands livliga konst-, sport- och kulturscener utan extra kostnad.

Det finns en spännande kalender med evenemang och föreställningar tillgängliga från september 2017 till april 2018. Kontrollera dina resdatum i evenemangskalenderen nedan och ta reda på vad som händer under din vistelse.

Hittar du något du gillar? Ansök då via formuläret nedan för att omvandla ditt boardingkort till ett Stopover Pass! Du kan till och med få sällskap av en av våra välrenommerade Stopover Buddies, som kan hjälpa till med ytterligare vägledning och inblick i den isländska kulturen.

Omvandla ditt boardingkort till ett Stopover Pass

Det finns en begränsad mängd speciella Stopover Pass tillgängliga. För att fånga ett, fyll i formuläret nedan och berätta varför du är intresserad av ett visst evenemang eller en föreställning. Observera att du måste ange din bokningsreferens.

Är ogiltig krävs
Är ogiltig krävs
Booking reference number (ex.6EG95S) krävs
Är ogiltig krävs
Är ogiltig krävs
Är ogiltig krävs
Är ogiltig krävs
Är ogiltig krävs

Vi ser till att belöna våra kunder

Gå med i vårt lojalitetsprogram, Icelandair Saga Club, och börja tjäna Sagapoäng som du kan njuta av genom att köpa varor ombord när du flyger Icelandair. Du kan även använda dina Sagapäng för att boka hotel på hotels.com, hyra bil, betala flygresa och annat.

Dessutom får du vårt nyhetsbrev och andra särskilda erbjudanden. Våra kunder som flyger mycket når statusen Saga Silver eller Saga Guld vilket ger dem en uppsjö fördelar.

Ta reda på mer om Saga Club och gå med innan din resa börjar så du kan börja njuta av fördelarna.

Bilhyra

Bilhyra

Tjäna Saga-poäng på varje hyra. Över 783 uthyrningsbolag i 169 länder. Gratis avbokningar och ändringar.

Hotell

Hotell

Behöver du hotell för resan? Sök med vår sökmotor och hitta ditt perfekta hotellrum.